ماشین جوجه کشی ماشینی است که می تواند همچون پرنده مادر عمل کند و تخم مرغ های بارور را در شرایط مطلوب به جوجه تبدیل کند. در دستگاه جوجه کشی شرایط دمایی، رطوبتی، تهویه و چرخش اهمیت دارد.

ماشین جوجه کشی خانگی    ماشین جوجه کشی صنعتی     دستگاه جوجه کشی

1- عمدتا دستگاه هاي جوجه کشی موجود در بازار داراي يك سيستم كنترل بسيار ساده و ابتدايي استفاده مي كنند كه از نظر دقت اندازه گيري قابل اعتماد نبوده بطوري كه اگر يك دماسنج دقيق را درداخل دستگاه قراردهيم و مقايسه كنيم عدم برابري بين دو دماسنج مشاهده ميگردد كه بعضي مواقع اين اختلاف به دو درجه هم ميرسد .
به عنوان مثال اگر چنانچه نشان دهنده دستگاه دما را 37.2 درجه نشان دهد ولي دماي واقعي 39 درجه باشد اين به معني وجود حرارت بالا بوده و باعث خفگي شديد براي دستگاه مي شود.
2-عدم گردش مناسب هوا در داخل دستگاه:
عمده دستگاه هاي داخلي محل نصب فنها ،المنت ، رطوبت ساز و دريچه هاي ورود و خروج اكسيژن و هوا داراي اشكالاتي مهم مي باشد .بطوري كه فنها در زير آخرين طبقه شانه ها قرارمي گيرد و باعث عدم گردش مناسب هوا بين همه طبقات مي گردد و يا المنت در جايي نصب ميشود كه در قسمتهاي مختلف دستگاه دما دچار نوسان     مي گردد.
3-دريچه هاي ورود و خروج هوا معمولا بصورت ايجاد  چند سوراخ در قسمت ورود و چند سوراخ در قسمت خروج مي باشد .اگر بنا به دلايلي (دلايل محيطي در زمستان يا تابستان ) دماي دستگاه جوجه کشی چند دهم درجه بالاتر از دماي نرمال برود ،اين دريچه ها هيچ گونه تغيير حالتي نداشته و كمكي به تعادل دماي داخل دستگاه نميكند .
مثال : در تابستان در صورت وقوع گرما دريچه ها در بعضي اوقات بصورت كاملا باز بوده و در زمستان در صورت وقوع سرما دريچه ها به حالت بسته قرار ميگيرد .
نحوه باز و بسته شدن  دريچه ها منوط به وجود يك سيستم كنترل هموشمند مي باشد .

4-تامين رطوبت :
عمده دستگاه هاي رايج دربازار براي تامين رطوبت از دستگا هاي بخار سرد (التراسونيك) استفاده ميگردند . بدليل ساختار الكترونيكي اين دستگاه ها و حساسيت بيش از حد آنها حتما مي بايست از آب تصفيه شده با سختي بسياز پايين استفاده شود كه اين امر با توجه به اينكه در اكثر نقاط كشور سختي آب از حد استاندارد بالاتر مي باشد باعث خرابي زود هنگام اين دستگاه  ها مي شود .همچنين بخاطر تعويض پياپي اين دستگاه كه داراي قيمت نسبتا بالا نيز مي باشد ،خسارت سنگيني به خريدار وارد مينمايد .
طبق تحقيق در هيچ يك از دستگاه هاي استاندارد دنيا از اين سيستم استفاده نميشود .
5- بدنه دستگاه :
در قسمت بدنه معمولا از ورق هاي گالوانيزه استفاده ميشود كه از نظر عايق بودن به هيچ وجه استاندارد دستگاه هاي جوجه كشي نمي باشد.
ورق گالوانيزه بدليل اينكه از جنس فلز مي باشد در برابر نوسانات محيطي دما و رطوبت واكنش زيادي نشان ميدهد كه باعث نوسانات شديد در داخل دستگاه ميشود .
همچنين بدليل وجود رطوبت بالا در ماشین جوجه کشی ، بدنه هاي فلزي دستگاه جوجه کشی به مرور زمان  و كمتر از مدت 2 سال كاركرد مستمر شروع به پوسيده شدن و زنگ زدن در قسمتهاي مختلف دستگاه ميكند و در سريعترين زمان كل فضاي داخل دستگاه را دربر مي گيرد و باعث ميشود آلودگي براحتي در دستگاه وجود داشته باشد .همچنين بدليل  پوسيدگي باعث  عدم تعادل گردش هوا مي شود ،سنسورهاي دما و رطوبت دچار گمراهي در ثبت دما و رطوبت واقعي ميشود .
توضيح :در تبليغات بسياري از اين ماشينها اعلام ميشود كه اين ورقهاي گالوانيزه داراي رنگ الكترواستاتيك مي باشد و مانع زنگ زدگي ميشود .درصورتي كه رنگ استاتيك كه به رنگ كوره اي گفته ميشود فقط ميتواند عمرآن را مقداري  افزايش دهد .اين رنگها بايد در جاهايي استفاده شود كه رطوبت محيط پايين باشد.
در آخر بايد به اين نكته اشاره كرد كه هر جعبه اي را نمي شود دستگاه جوجه کشی ناميد.

 

 

 

 

1-    سيستم كنترل :
همانگونه كه مغز انسان مسئوليت فرماندهي كليه اعضاي بدن را به عهده دارد و باعث تعادل روح و جسم مي گردد سيستم كنترل در ماشينهاي جوجه كشي همچنين نقشي را در قبال دستگاه به عهده ميگيرد. سيستم كنترل بسيار هوشمند اين ماشينها داراي امكاناتي مي باشد كه كليه شرايط لازم را براي تخم نطفه دار در يك دوره جوجه كشي (حرارت ،رطوبت ،چرخش و تامين اكسي‍ژن )كه چهار شرط اصلي براي جوجه درآوري با راندمان بالا مي باشد را در سريعترين زمان فراهم ميكند .
طراحي اين كنترلر ها به گونه اي است كه شرايط كلي دستگاه را كه شامل فرمانهاي صادر شده در قسمتهاي مختلف و اعلان هشدارهاي خطر در صورت عملكرد غير طبيعي دستگاه را به اپراتور نشان ميدهد.
اين كنترلر ها دقيقا مطابق با ماشين جوجه كشي صنعتي روز دنيا طراحي شده و در حال حاضر جزو پيشرفته ترين آن مي باشد .
2-    بدنه دستگاه :
بدنه دستگاه جوجه کشی بصورت ساندويچ پانل كه از سه لايه ، 2 لايه PVC  در بيرون و يك لايه يونوليت با فشردگي 40 كيلوگرم در متر مكعب در داخل مي باشد.
اگر بخواهيم ميزان عايق بودن بدنه اين دستگاه را با يك ديوار آجري مقايسه كنيم معادل ضخامت 85 سانتيمتر  مي باشد .بدنه اين دستگاه در عين عايق بودن سبك نيز مي باشد درنتيجه موجب  كاهش وزن كل دستگاه شده و همچنين باعث حفظ رطوبت و حرارت دستگاه در اثر نوسانات  مي گردد.

3    – سيستم  حرارت :
حرارت اين دستگاه بوسيله المنت هاي الكتريكي كه بصورت المنت اصلي و يدكي  بوده تامين ميگردد.
در اين دستگاه زماني كه دما دچار افت شديد گردد (زمان استارت اوليه و يا خاموشي طولاني ) المنت يدكي وظيفه كمك كردن به المنت اصلي  را بعهده مي گيرد .وپس از تامين دماي مورد نياز عملكرد آن متوقف و المنت اصلي ادامه مراحل را بعهده ميگيرد .
دقت سنسورها بسيار بالا (0.01  فارنهايت ) مي باشد و به صورت هوشمند از كنترلر فرمان مي گيرد .

4    – سيستم رطوبت :
رطوبت دستگاه جوجه کشی بصورت نازل اسپري مي باشد .پس از فرمان صادر شده از كنترلر براي تامين رطوبت ،شير برقي آب فرمان صادره را دريافت نموده و جريان آب تحت فشار را به سمت نازل به حركت در مي آورد .در اين حالت نازل آب را بصورت پودر در داخل دستگاه مي پاشد و اين حالت تا زمان تامين رطوبت ادامه مي يابد و پس از تامين آن فرمان قطع اسپري از كنترلر صادر و شير برقي جريان آب را متوقف مي كند.
اين فرامين جهت جلوگيري از نوسانات رطوبت دستگاه بوده كه در كل مراحل جوجه كشي بصورت مستمر ادامه مي يابد
5    –  سيستم هوشمند دريچه هاي دمپر :
وظيفه اين دريچه ها ورود اكسي‍ژن مورد نياز به داخل دستگاه و خروج هواي كهنه به بيرون مي باشد .
اين عملكرد در دستگاه جوجه کشی بصورت هوشمند از كنترلر فرمان ميگيرد و نسبت به دماي داخل ماشين جوجه كشي و محيط بيرون عكس العمل نشان مي دهد و در طول دوره جوجه كشي به نسبت شرايط مورد نياز تخم ها در حال باز و بسته شدن مي باشد كه باعت  توليد جوجه هاي درجه 1 و يكنواخت مي گردد.

6    – سيستم گردش هوا :
نصب فن ها در اين  دستگاه به گونه اي انجام مي شود كه هواي ساخته شده شامل دما ،رطوبت و اكسيژن به طور يكنواخت و يكسان در بين تخمها به حركت درآيد .اين طراحي در دستگاه ها نسبت ابعاد و ظرفيت دستگاه تغيير مي كند بطوري كه براي ماشينهاي با ظرفيت پايين تعداد فن هاي كمتر با دور ملايم تر و براي ماشين هاي با ظرفيت بالا تر ،فن هاي بزرگتر و تعداد بيشتر استفاده ميگردد . در صورت عدم جايگذاري فن در داخل دستگاه باعث عدم انتقال مناسب دما ،رطوبت و اكسيژن مي باشد كه از مهمترين عامل پايين بودن درصد جوجه دهي  مي باشد .
7    سيستم چرخش راك:
8     استاندارد زمان چرخش براي ماشينهاي جوجه كشي هر يك ساعت مي باشد .اين زمان مي تواند به 2 ، 3 و يا 4 ساعت تغيير كند .اين دستگاه طوري طراحي شده كه زمان چرخش راك بطور دلخواه از يك دقيقه الي 24 ساعت قابل تغيير مي باشد و نشانگر زمان باقيمانده تا چرخش بعدي را بصورت شمارش معكوس روي صفحه نمايش كنترلر نشان مي دهد.
9    كاليبراسيون :
منظور از كاليبره كردن ،برابر كردن دماي اعلامي دستگاه با دماسنج يا رطوبت سنج دقيق و قابل اعتماد مي باشد
در هنگام اولين استارت يا خاموشي دستگاه بيش از يك روز و همچنين در طول دوره جوجه كشي بصورت هر هفت روز يكبار مي بايست عمليات كاليبره كردن براي رطوبت و حرارت انجام گردد .
براي اين كار يك دماسنج و يك رطوبت سنج دقيق داخل دستگاه قرارداده و پس از ثابت شدن اعداد دماسنج و رطوبت سنج آن را با نشاندهنده كنترلر مقايسه مي كنيم .درصورت عدم برابري بين 2  نشاندهنده  طي انجام مراحل كاليبراسيون آن را برابر ميكنيم.(توضيحات تخصصي در دفترچه راهنما )
اين عمل باعث كار كرد واقعي دستگاه گرديده و عامل مهمي در جوچه درآوري بالا مي باشد .

9- سيستم اعلان خطر :
روي نمايشگر قسمتي  براي اطلاع از وجود خطاهاي دستگاه طراحي شده است .درصورت روشن بودن هر يك از چراغهاي اعلان خطر ،آژير دستگاه بصدا درآمده و  اپراتور را از وجود وضعيت غير طبيعي مطلع مي گرداند.
بطور مثال اگر در قسمت سنسور اشكالي بوجود آيد چراغ  خطاي سنسور  روشن شده و آژير بصدا در مي آيد كه مي بايست نسبت به تعويض يا رفع اشكال اقدام نمايد .وجود اين قسمت باعث ريشه يابي سريع اشكال  دستگاه  مي گردد .

10    - راكهاي ستر و هچر :
تمامي قطعات فلزي شامل راكها بصورت آبكاري گرم گالوانيزه مي باشد كه باعث مقاومت بسيار زياد در برابر زنگ زدگي ناشي از رطوبت بالاي داخل دستگاه و مواد ضد عفوني ميگردد.عمرمفيد قطعات آبكاري گرم بالاي 50 سال مي باشد .(توضيح :پوسيدگي شايعه در دستگاه جوجه كشي باعث ايجاد آلودگي و عدم تعادل در كاركرد دستگاه مي شود.

 

 جوجه کشی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جوجه کشی

مدت زمان جوجه کشی بستگی به نوع آن دارد برای مثال برای مرغهای بومی این مدت 20 روزه می باشد ، مرغهای نزاد متوسط این مدت به 21 روز می رسد. مرغهای نژادسنگین دارای مدت زمان جوجه کشی 22-23 روز می باشند. در بلدرچین این مدت به 17 روز می رسد. در دستگاه های جوجه کشی این مدت به 24 روز می کشد.

آشنایی با جوجه کشی

02 فروردين 773 نوشته شده توسط

جوجه کشی پروسه ایست که در آن با تولید گرمای مورد نیاز برای تخم ها به پرورش و تولید جوجه ها منجر می شود. گرمای مورد نیاز برای پرورش که به طور طبیعی به واسط والدین پرندگان تولید می شود در ماشین جوجه کشی به واسط نیرو تولید می شود.

طراحي سايت سئو سایت

طراحي وب سايت سئو سایت

دستگاه جوجه کشی - ماشین جوجه کشی